Καλώς ήρθατε στην Stanley Jr.

Η Stanley Jr. είναι η νέα σειρά της Stanley για παιδιά ηλικίας από 3 ετών και άνω. Περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από ξύλινα παιχνίδια και πραγματικά εργαλεία χειρός και κήπου, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά.

 

Τα παιδιά με την καθοδήγηση ενηλίκων μπορούν να κατασκευάζουν ξύλινα παιχνίδια μέσα από μία ευρεία ποικιλία που συνεχώς ανανεώνεται με νέα παιχνίδια και να μαθαίνουν να χρησιμοποιούν εργαλεία χειρός και κήπου διασκεδάζοντας.

 

Με αυτόν τον τρόπο τα παιδιά ενδυναμώνουν την δημιουργικότητα τους, νοιώθουν περήφανοι για τις κατασκευές τους, εμπνέονται για περισσότερες δημιουργίες στο μέλλον, αναλαμβάνουν ευθύνες και αναπτύσσουν δεξιότητες. Ταυτόχρονα ενήλικες και παιδιά απολαμβάνουν ποιοτικό χρόνο διασκεδάζοντας και δημιουργώντας ταυτόχρονα!

 

Καλώς ήρθατε στον μαγικό κόσμο της Stanley Jr.

 

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Stanley Jr. στην Ελλάδα και Κύπρο είναι η:

 

ΖΑΝΝΗΣ Μ. ΚΟΚΟΛΙΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

1ο χλµ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΒΑΡΗΣ

T.K.19441 – ΚΟΡΩΠΙ

Τηλ 210 9010500

 

 

Στη Stanley Jr. πιστεύουμε στη δύναμη του παιχνιδιού και στη σημασία της πρακτικής μάθησης. Αποστολή μας είναι να εμπνεύσουμε τα νεαρά μυαλά, να πυροδοτήσουμε τη δημιουργικότητα και να ενθαρρύνουμε την εξερεύνηση μέσω της κορυφαίας σειράς εκπαιδευτικών παιχνιδιών και εργαλείων μας.

Με πολλά χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, έχουμε γίνει ένα αξιόπιστο όνομα μεταξύ των γονέων, των εκπαιδευτικών και των παιδιών. Η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στο σχεδιασμό και την κατασκευή παιχνιδιών υψηλής ποιότητας που προάγουν τη γνωστική ανάπτυξη, τις δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και την αγάπη για τη μάθηση.

Κάθε παιχνίδι Stanley Jr. είναι προσεκτικά σχεδιασμένο για να εμπλέκει τα παιδιά σε ουσιαστικές εμπειρίες παιχνιδιού. Κάθε προϊόν είναι προσεκτικά κατασκευασμένο ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια, η ανθεκτικότητα και η εκπαιδευτική αξία. Δίνουμε προτεραιότητα στη χρήση βιώσιμων υλικών και φιλικών προς το περιβάλλον πρακτικών για να ελαχιστοποιήσουμε τον αντίκτυπό μας στο περιβάλλον.

Καταλαβαίνουμε ότι τα παιδιά μαθαίνουν καλύτερα όταν διασκεδάζουν. Γι’ αυτό τα παιχνίδια μας δεν είναι μόνο εκπαιδευτικά αλλά και διασκεδαστικά. Προσπαθούμε να κεντρίσουμε την περιέργεια, να ενισχύσουμε τη φαντασία και να προσφέρουμε ατελείωτες ώρες διασκέδασης για παιδιά όλων των ηλικιών.

Στη Stanley Jr. πιστεύουμε επίσης στη δύναμη του οικογενειακού δεσμού. Τα παιχνίδια μας έχουν σχεδιαστεί για να τα μοιράζονται και να τα απολαμβάνουν μαζί, προωθώντας την ουσιαστική αλληλεπίδραση μεταξύ γονέων και παιδιών. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή.

Είμαστε υπερήφανοι που αποτελούμε μέρος του ταξιδιού ανάπτυξης και εξέλιξης του παιδιού σας. Ελάτε μαζί μας καθώς εμπνέουμε την επόμενη γενιά κατασκευαστών, δημιουργών καινοτομίας και επιλυτών προβλημάτων. Εξερευνήστε τη γκάμα των παιχνιδιών μας, ανακαλύψτε τη χαρά της μάθησης και αφήστε τη Stanley Jr. να γίνει ο συνεργάτης σας στο να μεγαλώσετε ευτυχισμένα, γεμάτα περιέργεια και με αυτοπεποίθηση παιδιά.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Stanley Jr. στην Ελλάδα και Κύπρο: 

Ζαννής Μ. Κοκολιάς & Σια Ο.Ε.

1ο χλμ Κορωπίου – Βάρης

Τ.Κ. 19441- Κορωπί

Τηλ. : 210 90 10 500

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη Stanley Jr.